Aquest dimecres, a les set de la tarda, al Convent del Carme, tindrà lloc en un acte obert a tothom, el nomenament com a Vallenques Il·lustres de la científica Maria Murtra i de la pionera de l’aviació Dolors Vives. Com és tradició, el nomenament de personatges il·lustres de la ciutat de Valls es fa sempre coincidint amb les Festes Decennals.

PUBLICITAT

Durant l’acte es mostraran públicament i per primer cop els quadres d’un alt valor artístic, fetes per dues grans artistes de reconegut prestigi internacional, Roser Vinardell i Maria Teresa Ulldemolins. Totes dues mostraran els dos retrats que lluiran a partir d’ara en la Galeria de Ciutadans Il·lustres de la capital de l’Alt Camp.

Durant la presentació, organitzada per la Comissió de Cultura de les Festes Decennals 2021+1 coordinada per Bàrbara Flores, la periodista vallenca Marta Farré entrevistarà totes dues artistes. L’acte també comptarà amb l’actuació de la cantant vallenca Mariona Escoda, acompanyada al piano per Cristina Espanyol.

Tot i que l’acte és públic i obert a tothom, caldrà tenir en compte les restriccions d’aforament que s’apliquen actualment a causa de la pandèmia de la Covid-19. A més, caldrà seguir totes les normes de seguretat establertes així com les indicacions que es puguin donar des de l’organització.

PUBLICITAT