Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 compten amb la mostra “Un tomb de festa: de Carnaval a la Candela, que representa el tret de sortida a les propostes de cultura popular que es desenvoluparan els dies 5 i 6 de febrer. L’exposició, inaugurada aquest passat dilluns 24 de gener, a la Biblioteca Popular, conté imatgeria festiva de diversos punts dels Països Catalans. Un dels seus impulsors, Jordi Robert, apunta que l’objectiu és contextualitzar i explicar els trets festius més singulars.

PUBLICITAT

“Un tomb de festa: de Carnaval a la Candela” romandrà oberta fins divendres 4 de febrer. L’horari fins al 28 de gener serà de dos quarts de sis de la tarda a vuit del vespre. Del 29 de gener al 4 de febrer obrirà portes de les deu del matí a la una del migdia i de les cinc de la tarda a les vuit del vespre.

PUBLICITAT