La comissió d’Esports de les Decennals 2021+1 organitza una cursa de resistència de BTT, prevista per aquest dissabte 29 de gener, al matí. La iniciativa impulsada pel Club BTT Valls i Alt Camp, el Club Ciclisme Tondo i la secció ciclista del Club Bàsquet Valls, consistirà en una cursa de resistència amb una durada de tres hores, de 9 a 12 del matí, on els participants hauran de córrer per un circuit circular de tres quilòmetres per la pista Marta Galimany i el circuit de cross del Fornàs. La prova es realitzarà per equips d’entre un i quatre membres, els quals aniran fent relleus en bicicleta de BTT o bé amb e-bike.

PUBLICITAT

Els temps es controlaran per xip i es premiaran els equips que facin més voltes completes en cada modalitat. També hi haurà un obsequi per a tots els participants. Es tracta d’una competició oberta a la ciutadania, encara que s’ha limitat la participació a 120 persones.

PUBLICITAT