Dins les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1, aquest diumenge 30 de gener veurà la llum l’espectacle familiar “Quan les bèsties parlaven i els castells s’enlairaven, una proposta a camí entre el tradicional contacontes i el teatre que aproparà els espectadors a la màgia dels elements del Seguici Cerimonial de Valls i a la tradició castellera de la ciutat. Serà el primer dels espectacles que es veuran a l’històric escenari de la Cooperativa Agrícola que acollirà espectacles de narració oral i petit format amb el lema “7 Candeles i una llibertària”, amb set muntatges protagonitzats per actrius i un vuitè amb el segell LGTBIQ+. Aquesta programació està associada al Festival En Veu Alta que cada any se celebra a diferents municipis del Penedès i a la porta del Priorat, a Pradell de la Teixeta.

PUBLICITAT

Les narradores Karme González i Imma Pujol han creat un esdeveniment que estimula la lectura i el reconeixement del patrimoni vallenc.

D’altra banda, Yvonne Fuster ha creat les il·lustracions que acompanyaran aquesta proposta protagonitzada pels elements del Seguici Cerimonial i, especialment, pels castellers i castelleres.

PUBLICITAT