L’organització de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 ha acabat de definir els ajustaments de la programació d’espectacles amb l’aixecament de les restriccions d’horari i d’aforament dictaminades per la Generalitat i que entren en vigor aquest mateix divendres 28 de gener, just coincidint amb el primer dia de la celebració de les Decennals.

PUBLICITAT

Els concerts a la Vela Principal tornen als horaris originals previstos en el programa, a excepció de Don Patricio, que per motius d’organització es manté a les onze de la nit.

L’aixecament de les limitacions d’aforament permet noves entrades disponibles a espectacles com els musicals El Petit Príncep, Bye Bye Monstre i els tres muntatges protagonitzats per Mar Ulldemolins , Cristina Murillo i Ricard Farré, entre d’altres.

L’aixecament de bona part de les restriccions contra la Covid-19 no afecten però als balls, que hauran de ser concerts amb públic assegut.

PUBLICITAT