Del 28 de gener al 6 de febrer, Ràdio Ciutat de Valls us oferirà una programació especial al voltant de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Agenda del dia, cròniques, entrevistes i molt més durant els deu dies de la celebració.

PUBLICITAT

D’altra banda, la ràdio digital de la capital de l’Alt Camp aposta per tres retransmissions en directe. La primera serà aquest divendres 28 de gener, a dos quarts de sis de la tarda, al Teatre Principal, amb el pregó de Marc Moncusí. Dimecres 2 de febrer, festivitat de la Mare de Déu de la Candela, us oferirem, des de la plaça del Blat, a dos quarts d’una del migdia, la diada castellera amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Finalment, el mateix dia, a partir de tres quarts de sis de la tarda, farem en directe la processó votiva amb la sortida de la imatge de la Mare de Déu.

Us expliquem els detalls de la nostra cobertura d’aquestes Decennals amb un programa especial conduït per Èric Rosique i David Prats.

PUBLICITAT