La nit de vigília de la Mare de Déu de la Candela tindrà com a protagonista el tradicional Ball de Gala que, per culpa de l’actual situació sanitària, es transforma en un Concert de Gala. A les onze de la nit, a la Vela Principal- Estrella Damm, ubicada a la zona del Fornàs, tindrà lloc l’actuació de The Glenn Miller Orchestra i l’Orquestra Maravella.

PUBLICITAT

El veterà Ray McVay, convidat per Glenn Miller Productions de Nova York, lidera l’orquestra se la qual el gran mestre de swing n’estaria orgullós. La qualitat de la música de la dècada de 1940 supera la prova del temps, actuant gratament i melòdicament sobre els anys. De fet, estrenen el seu xou a Catalunya. Compartiran escenari amb la Maravella, amb 70 anys de trajectòria acabats de complir.

D’altra banda, a les nou del vespre i un quart de dotze de la nit, en dos passis, al pavelló Xavi Tondo, tindrà lloc la Revetlla Jove amb la Banda Neon, que desplegarà els himnes de tots els temps i els hits més actuals. L’espectacle d’empalmada candelera serà amb públic assegut seguint l’actual normativa per combatre la Covid-19.

PUBLICITAT