Aquest dimecres, 2 de febrer, els carrers i places del centre històric han acollit la processó votiva de la Mare de Déu de la Candela. A les sis de la tarda, des de l’Església de Sant Joan, el seguici cerimonial de la ciutat, entitats, autoritats i fidels han seguit el recorregut per honorar la patrona.

PUBLICITAT

En total, s’hi han aplegat 45 entitat i unes 1.500 persones. Es tracta de la primera gran manifestació religiosa- cultural des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

Entre les autoritats presents, ha destacat la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès i l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Planellas.

Quan ha passat per la plaça del Pati, la processó s’ha aturat amb el Cant del Salve i l’Àliga oferia la seva balladeta en honor a la Mare de Déu.

Al matí del 2 de febrer, l’església Arxiprestal de Sant Joan acollia l’Ofici Solemne en tres passis per adaptar-se a l’actual situació sanitària. Al de les 11 del matí, les dues colles dels Xiquets de Valls enlairaven pilars de 5 simultanis.

PUBLICITAT