Reptes assolits per les dues colles dels Xiquets de Valls en la diada de la Mare de Déu de la Candela d’aquest dimecres 2 de febrer a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

L’actuació, que ha durat una hora, ha deixat tots els castells descarregats i un missatge d’optimisme de cara a la tornada a una certa normalitat de cara aquesta temporada 2022.

La Colla Vella s’ha anotat la millor actuació del dia. La formació que dirigeix Albert Martínez s’ha anotat el 3de8, el 4de8 i el 2de7, les mateixes estructures que van descarregar en la diada de Santa Úrsula del mes d’octubre. Com a cloenda, han descarregat quatre pilars de 5.

A l’altre costat de la plaça, la Colla Joves s’ha mostrat més conservadora. Els del carrer d’en Gassó han alçat els primers castells de 7 de l’any amb el 3de7, el 4de7 i el 4de7 amb el pilar. A la ronda de pilars, han completat dos pilars de 5.

La diada de la Candela, cita més matinera del calendari casteller, només se celebra en anys de Decennals. Després d’aquest compromís, Vella i Joves descansaran unes setmanes.

Entre finals de febrer i principis de març, un cop celebrades les assemblees ordinàries, està previst que arrenquin els assaigs en un 2022 que ja es preveu de represa.

PUBLICITAT