Canvis en el concert d’aquest dissabte en el “10 de les Decennals”. Sau serà el grup que substituirà Manel, ja que el grup ha ajornat els concerts previstos per la primera quinzena de febrer. El concert de les 10 de les Decennals, tindrà lloc aquest dissabte i on s’ha actualitzat l’ordre d’actuació.

PUBLICITAT

A les 16h de la tarda obrirà el grup de Constantí Els Pets (16h) ,seguit de Els Amics de les Arts a un quart de sis de la tarda (17:15h) i Suu a dos quarts de set de la tarda (18:30h). Tot seguit, hi són previst l’actuació de Joan Dausà a tres quarts de vuit de la tarda (19:45h), Maria Jacobs (21 h), Sau (22.15 h), Zoo (23.30 h), Miquel del Roig (0.45 h), Buhos (2 h) i Itaca Band (3.15 h).

Des de la organització han remarcat que es pot retornar l’entrada del concert fins dissabte 5 de febrer a les 15h de la tarda. El retorn es podrà fer a través de Codetickets si s’han fet per la plataforma. Si s’ha realitzat a través de les taquilles entrals, es pot retornar al Teatre Principal.

PUBLICITAT