L’adaptació de l’òpera més popular de Mozart, “La Flauta Màgica”, s’estrenava aquest dijous, al Centre Cultural Municipal, amb cantants solistes que interpretaven els mateixos papers en prestigiosos escenaris com el Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real de Madrid o el Festival de Peralada.

PUBLICITAT

L’adaptació de l’obra tant pel que fa als textos com als talls musicals han anat a càrrec del tenor vallenc Roger Padullés. La producció escènica ha comptat amb la col·laboració de Bàrbara Flores i de la direcció musical se’n ha encarregat Xavier Pastrana. Unes hores abans de l’estrena, Padullés explicava l’engranatge d’aquest muntatge, de moment, exclusiu per les Festes Decennals 2021+1.

Amb escenes memorables com les dues àries de la Reina de la Nit i amb moments emblemàtics de personatges com Tamino, Papageno i Sarastro, el públic assistent va poder gaudir d’uns diàlegs, originalment en alemany, a través de la figura d’un narrador.

D’altra banda, “La Flauta Màgica” no és només un aparador de propostes en gira sinó que també treballa la creació artística de les arts escèniques i musicals, que esdevé un altre focus d’atenció.

PUBLICITAT