Foto: Jonay González

El Club Bàsquet Valls torna al Joana Ballart aquest diumenge a les 19h de la tarda per enfrontar-se al Sese en un dels moments més emocionants de la temporada. Ho farà amb l’obligació de guanyar si no vol perdre la gran cursa de fons que s’ha tornat la lluita per l’ascens.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Ara mateix, Salou, Olivar compten amb el mateix balanç de 9 victòries i 4 derrotes. El Castelldefels, per la seva banda, li resten dos partits ajornats i compta amb les mateixes victòries i només ha encaixat 3 derrotes.

Els d’Oriol Pozo davant tindran un Sese complicat, molt irregular a la categoria però que no posarà les coses gens fàcils als vallencs. 5 victòries i 8 derrotes ostenten els de Santa Eulàlia, tot i que a la primera volta, els blanc-i-vermells es van emportar un clar 62 a 96.

Un Club Bàsquet Valls amb la moral alta després de guanyar a una pista complicada com és la del Roser i que serà al preludi al gran clàssic tarragoní contra el CBT la setmana vinent. El partit, serà diumenge a les 18h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls i CB Valls TV.

PUBLICITAT