Partit important el que se li presenta a la Unió Esportiva Valls a casa davant l’Igualada. Els vallencs porten una dinàmica negativa de dos partits consecutius caient i aquesta és la oportunitat de trencar amb el moment més delicat de la temporada a El Vilar.

PUBLICITAT

Davant, s’enfrontaran a l’Igualada, que només es troben a un punt per sota dels vallencs. Una derrota podria complicar les coses als de la capital de l’Alt Camp que, en números, es troben més a prop de la permanència que per l’ascens. Així valorava aquest partit, el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Un Igualada que visita El Vilar amb una dinàmica negativa després de tres partits sense conéixer la victòria: dues derrotes i un empat és el balanç que presenten els de la capital de l’Anoia. El partit, serà diumenge a les 12h del migdia, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT