Setè dia de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 i a Valls s’estrena una de les propostes estrella de les Decennals, el mapping. Es tracta d’una de les mostres més espectaculars de tonalitats de, imatge, llum i colors a l’Església de Sant Joan de Valls. La mostra es podrà visualitzar fins que acabin les Decennals el proper dissabte 5 de febrer, el dia de les 10 de les Decennals.

PUBLICITAT

Es tracta d’una projecció de 700 metres quadrats que il·luminarà el campanar més alt de Catalunya i que també cobrirà la nau de l’església Joan Baptista de Valls i els seus contraforts. Així ho explicava Carles Mora, director de l’espectacle.

Un mapping ideat per l’empresa catalana Nueve Ojos i que aquest estudi d’art i multimèdia està format pels artistes visuals Mariona Omedes, Carles mora i Elisenda Arnavat on les seves creacions han pogut veure’s a llocs com a París, a la façana de la Casa Batlló de Barcelona o en els Premis Goya del 2020.

A més d’aquest mapping, s’ha estrenat l’espectacle sensorial del Candela’m, que combina il·luminació amb projeccions i bandes sonores inèdites que feia el poble per despertar la Mare de Déu de la Candela i que ja ha donat la seva benvinguda a Valls amb un poderós desplegament d’energia, llum i ones sonores. 

PUBLICITAT