Foto: Guillem Pasano

L’aler búlgar Boris Voykov es desvincula del Club Bàsquet Valls. Jugador i club han arribat a un acord per la seva sortida immediata del conjunt vallenc.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

El motiu principal són diferències extraesportives i de disciplina del propi jugador. Des del club afirmen que des de la pista, Voykov aportava una bona qualitat a la pista, però que els valors de comportament dins l’entitat ha sigut el motiu principal per la desvinculació del seu contracte.

El jugador deixa el Club Bàsquet Valls després de disputar un total de 7 partits amb un total de 19 minuts sota la pista. Així doncs, una baixa més per el CB Valls que rastreja el mercat en la recerca d’una nova incorporació que cobreixi la posició de Voykov.

El mercat, continua obert fins a finals de febrer i Oriol Pozo ja no podrà comptar amb Voykov per al derbi d’aquest dissabte a les 19h de la tarda al Pavelló del Serrallo, davant el Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT