Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 ja són història. En la seva cloenda, l’Ajuntament de Valls ha explicat que han superat totes les expectatives i que han simbolitzat al retorn a l’activitat cultural i festiva després de l’esclat de la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya. 

PUBLICITAT

S’han superat les previsions inicials i hi ha hagut una gran afluència de públic tant als carrers de la ciutat, com en l’ocupació dels aforaments als recintes tancats. Destaca la presència de públic a la Vela Principal amb un 99,3% d’ocupació i també als muntatges teatrals amb un 79,3% al Teatre Principal i un 71,3% al Centre Cultural municipal. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, afirma que la celebració ha esdevingut històrica i que la ciutat s’ha convertit en l’epicentre cultural del país.

Durant deu dies Valls ha acollit més de 525 activitats on hi ha destacat per sobre de tot, les lluminàries decoratives i musicals del Centre Històric i de El Fornàs, el mapping de l’Església de Sant Joan i la primera trobada del món casteller, entre altres.

Des de l’organització no descarten que aquestes celebracions es consolidin en altres activitats festives de la ciutat. Unes Festes Decennals que apaguen els seus llums i que hi tornaran 10 anys menys un, al 2031.

PUBLICITAT