La segona volta ha començat amb bon peu per la Unió Esportiva Valls. El conjunt blanc-i-vermell s’imposava aquest diumenge, a casa, davant l’Igualada per 3 gols 2. Un triomf treballat, però que va servir per trencar la mala dinàmica de dues derrotes consecutives.

PUBLICITAT

Al minut 19, Marc Guasch obria la llauna del marcador amb un golàs des de la frontal de l’àrea. Aprofitant un rebot, el futbolista vallenc aconseguia enviar la pilota al pal esquerre del porter Romans. Uns minuts després, Xavi Toldrà ampliava l’avantatge amb un altre xut imparable des de fora de l’àrea.

Abans de complir la mitja hora, els igualadins reduïen distàncies des del punt de penal. Però en el 33, Nogueria tornava a marcar amb una vaselina des de l’extrem esquerre.

A la segona part, el Valls, que va baixar una mica la intensitat, va tenir nombroses ocasions per engrandir el resultat. Tot i això, els de l’Anoia aconseguien tornar a reduir diferències en el minut 76 amb un xut de falta ras des de fora de l’àrea.

Tot i el patiment, el conjunt de la capital de l’Alt Camp aconseguia sumar els anhelats tres punts. Escoltem la valoració del tècnic, Manel Cazorla.

Amb aquesta victòria, la UE Valls finalitza la jornada en sisena posició amb 21 punts. El pròxim compromís serà diumenge, a les cinc de la tarda, al camp del Mollerussa.

PUBLICITAT