Després de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1, es reprèn el curs polític a l’Ajuntament de Valls. Aquest dimarts, a partir de les cinc de la tarda, a través de videoconferència, tindrà lloc la sessió plenària ordinària corresponent del mes de gener.

PUBLICITAT

A banda de donar compte de diferents resolucions i l’apartat de de precs i preguntes, se sotmetrà a votació una moció del grup municipal del PSC per demanar una millora de l’accessibilitat al municipi.

El text de la moció demana que s’elabori un pla que permeti avaluar l’accessibilitat física i comunicativa dels serveis i equipaments públics i privats d’ús públic, els transports i la via pública a Valls. Els socialistes creuen que aquest pla hauria de servir per a, un cop feta la diagnosi i identificades les actuacions prioritàries, adscriure a la partida de millora de la via pública o de manteniment de la mateixa, que ja tenen una dotació pressupostària als pressupostos 2022, les actuacions pertinents considerant que la qüestió de mobilitat i accessibilitat a Valls és d’interès per als veïns i les veïnes.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT