L’Ajuntament de Valls ha decidit ampliar els contractes per a la continuïtat del servei de recollida i transport de la brossa, gestió de la deixalleria municipal, neteja viària i conservació; i manteniment de les zones verdes. Cal recordar que l’extinció del contracte amb CESPA vencia el 30 de setembre de 2021.

PUBLICITAT

La mesura, que es va sotmetre a votació en la sessió plenària ordinària d’aquest dimarts, va comptar amb els vots favorables de Junts per Valls i ERC. Pel que fa als grups municipals que pertanyen a l’oposició, el PSC i la CUP van votar-hi en contra i Ciutadans es va abstenir.

La pròrroga d’aquests serveis serà fins el 2023 amb un valor d’uns 4.000.000 d’euros. El regidor d’Hisenda, Finances i Contractacions, Martí Barberà, explica el perquè de la presa d’aquesta decisió.

El PSC es mostrava en desacord amb aquesta mesura. El regidor socialista, Juan Martínez, tornava a retreure a l’equip de govern la falta de gestió.

En un mateix sentit, les portaveus de la CUP i Ciutadans, Ester Huguet i Cristina Laiz, expressaven al govern la necessitat d’haver preparat aquesta acció amb més antelació.

PUBLICITAT