El Grup de Treball de Salut Comunitària de Valls, després de la bona acollida aconseguida en els anys anteriors, convoca aquest dijous 10 de febrer una nova edició del cicle de tallers sobre “La diabetis, una malaltia que pots controlar”. Es tracta d’una iniciativa  d’aquest grup de treball de la Regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat i compta amb la participació de personal sanitari i tècnics de l’Equip d’Atenció Primària Doctor Ignasi Sarró de Valls, el Pius Hospital, el Patronat Municipal d’Esports i l’Institut Pere Mata, amb el suport i la coordinació del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social.

PUBLICITAT

El projecte s’impulsa, any rere any, com a iniciativa municipal fruit del treball en xarxa dels diferents agents de la ciutat, tenint en compte el gran nombre de persones que pateixen aquesta malaltia. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica la finalitat d’aquests tallers.

Precisament, aquest dijous se celebrarà una xerrada informativa a la sala d’actes de Vallsgenera, de dos quarts d’onze a dos quarts de dotze del matí, per parlar dels sis tallers, de dues sessions cadascuna, que es faran a les instal·lacions de Vallsgenera.

Les inscripcions a aquests tallers ja es poden realitzar al CAP Valls Urbà, al Pius Hospital o trucant al telèfon 977636024.

PUBLICITAT