Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per un assalt violent en una masia de Valls. Segons han confirmat fonts policials, el robatori va tenir lloc aquest dimarts pels volts de les nou del matí en una casa independent als afores de la ciutat, a la partida Segarro, ubicada al sud del terme i pròxima al torrent del Puig.

PUBLICITAT

El grup d’assaltants va entrar a la casa, van atacar el propietari, el van lligar i li van robar diners en metàl·lic, joies, aparells electrònics i una furgoneta amb la qual van fugir del lloc.

Segons ha avançat el Diari de Tarragona, els lladres haurien agafat per sorpresa la víctima, amb les cares cobertes, plaques de falsos policies i unes armes, que es desconeix si eren reals o simulades. En aquests moments, la investigació continua oberta.

PUBLICITAT