El Club Bàsquet Valls Lear vol seguir sumant confiança a casa i estat de forma en el derbi que l’enfrontarà amb el Reus Ploms Salle.

PUBLICITAT

Un derbi important de cara al tram final de la temporada en la fase de permanència i que tots dos equips disputaran amb total seguretat en dinàmiques similars.

Les vallenques arriben amb la moral alta després de la darrera victòria al derbi davant al TGN Bàsquet al Joana Ballart i davant tindran un Reus Ploms Salle que va emportar-se la victòria davant el Joventut Les Corts per 59 a 48.

Les de la capital de l’Alt Camp després de la setmana lliure de descans es tornaran a connectar-se amb la competició, després de les vacances de nadal amb el gran moment de forma que va mostrar Elisabet Salat en l’anterior derbi contra el TGN Bàsquet amb dos anotacions de dos i dos triples amb 10 punts.

Un CB Valls Lear – Reus Ploms Salle que servirà per recuperar sensacions dels dos equips. El partit, serà dissabte a les 18h al Joana Ballart.

PUBLICITAT