La sessió plenària ordinària d’aquest dimarts 8 de febrer servia perquè l’equip de govern aprovés definitivament el pressupost municipal d’aquest 2022. Els dos socis de govern, Junts i ERC, hi donaven suport, mentre que Ciutadans s’abstenia. Pel que fa el PSC i la CUP hi votaven en contra.

PUBLICITAT

Des de l’oposició, les crítiques eren dures. El regidor del PSC, Juan Martínez, lamentava la mala gestió de l’equip de govern en la confecció d’aquests pressupostos.

A pesar de presentar al·legacions, les quals han estat desestimades, la portaveu de la CUP, Ester Huguet, justificava el seu “no” pel fet de l’incompliment de les línies estratègiques en matèria de dinamització al centre històric, habitatge i despesa social.

Malgrat els vots contraris de PSC i CUP, el regidor d’Hisenda, Finances i Contractacions, Martí Barberà, insistia que són uns comptes que focalitza l’atenció a les persones.

El pressupost d’enguany, aprovat inicialment abans de les vacances de Nadal, augmenta un 0,8% més i supera els 30 milions d’euros.

PUBLICITAT