Després d’un any d’absència per culpa de la Covid-19, Valls recupera aquest mes de febrer l’Escola de Persones Cuidadores. La quarta edició d’aquesta iniciativa municipal sorgeix a través del Grup de Treball de Salut Comunitària Inclusiva de la Regidoria d’Acció Comunitària, i de l’Equip d’Atenció Primària Doctor Ignasi Sarró.

PUBLICITAT

El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica els objectius que s’han marcat en la present edició.

Les sessions d’aquest curs van començar dilluns 7 de febrer i es perllongaran fins el 13 de juny. Consten de dues hores setmanals que es porten a terme els dilluns a la tarda, d’un quart de quatre a un quart de sis de la tarda, a l’aula 3 de Vallsgenera.

Durant el curs, els participants poden adquirir coneixements sobre la mobilització dels malalts, el suport psicosocial, la informació de recursos socials i sanitaris disponibles, així com els aspectes legals sobre l’atenció dependent.

Aquesta formació va càrrec de professionals de l’àmbit sanitari, terapeutes ocupacionals, psicòlegs i treballadors socials.

PUBLICITAT