El partit que anava a enfrontar aquest dissabte el CB Valls Lear i el Reus Ploms Salle, suspès pels casos de COVID-19 al conjunt vallenc.

PUBLICITAT

Un derbi que portava il·lusió al Joana Ballart, però que ja té data i es disputarà el proper dijous 24 de febrer a les 21:30h. Des del CB Valls han volgut agraïr la predisposició del Reus Ploms Salle per la comprensió i per les facilitats a l’hora d’ajornar el duel.

Les de Benet Ibáñez arribaven després d’una setmana de descans i amb la moral alta després de la victòria a casa davant TGN Bàsquet, però que també els va afectar la COVID-19 en plena sisena onada de la pandèmia.

De fet, es tracta del quart enfrontament ajornat en Copa Catalunya aquesta temporada per es de la capital de l’Alt Camp. . El CB Valls, que haurà d’esperar fins que arribi el desplaçament al Joventut Les Corts i l’Igualada i per veure el derbi al Joana Ballart, fins a finals del mes de febrer.

PUBLICITAT