Foto: Guillem Pasano

El derbi entre el Club Bàsquet Tarragona i el Club Bàsquet Valls es juga a Ràdio Ciutat de Tarragona. El partit que es disputarà al Pavelló del Serrallo aquest dissabte a les 19h de la tarda, ens hi posarem a partir de les 18:45h amb la locució de Jonay González, Silvia Petit, David Prats i Èric Rosique.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Tot l’equip s’hi posarà en el duel corresponent de la jornada 16 de la Lliga EBA que podrà decidir el transcurs del campionat del grup C-1 en la recta final de la temporada.

Un CBT que encara no ha perdut durant aquest any 2021 i que una victòria dels del Serrallo suposaria allunyar de la lluita a un rival directe, com és el cas del conjunt vallenc.

Per la seva banda, el CB Valls, no guanya al Pavelló del Serrallo des de fa vint anys i una victòria suposaria un cop moral i apretar encara més la Lliga EBA, tot i les baixes de Marcus Vinicius i Boris Voykov. El partit, en directe per Ràdio Ciutat de Valls a partir de les 18:45h.

PUBLICITAT