La Unió Esportiva Valls visita el camp del Mollerussa amb total normalitat. Tot i les especulacions que s’ajornés el matx per tres casos de COVID-19 al conjunt vallenc, es podrà disputar el partit amb plena normalitat excepte les baixes dels jugadors contagiats.

PUBLICITAT

Els de la capital de l’Alt Camp es desplaçaran fins a Mollerussa amb l’objectiu de refermar sensacions després del triomf de Decennals en l’ajustada victòria davant l’Igualada per 3 gols a 2 i posar distància contra el seu immediat perseguidor, el Mollerussa. El tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla, explicava la dificultat d’afrontar aquest duel.

Un Mollerussa que es troba en plena forma i en ratxa amb tres partits consecutius sumant-los amb victòria. Tot i això, els vallencs guarden un bon record del camp del Mollerussa on van guanyar per 0 a 2 la temporada passada.

Les baixes del conjunt vallenc però, preocupen al tècnic Manel Cazorla, però que intentarà anar amb tot per poder seguir allunyant-se pel descens i tenir alguna possibilitat d’apropar-se a la part alta de la taula.

El partit, es jugarà diumenge a les 17h de la tarda, en directe per UE Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT