Municipal de Mollerussa. Minut 96. La Unió Esportiva Valls guanya per 1 a 2 i l’àrbitre xiula penal favorable al conjunt local per unes mans d’Òscar Torre i treu la vermella al jugador reusenc. Seguidament, Putxi fa el llançament de penal i Albert Alfonso atura. Segons després, s’acaba el partit i es certifiquen els tres punts de la plantilla blanc-i-vermella a la capital del Pla de l’Urgell.

PUBLICITAT

Patiment, bogeria i eufòria. Tot i les nombroses baixes, l’equip de la capital de l’Alt Camp es va saber imposar en un rival ofensiu i aconseguia apuntar-se la segona victòria consecutiva . El Mollerussa s’avançava al minut 40, a través de Putxi, amb un xut des de fora de l’àrea que no va saber blocar el porter.

Dos minuts després, però, Sergi Gómez igualava el marcador en un xut ras des de l’esquerra. A principi de la segona meitat, els vallencs seguien amb la bona dinàmica. Al minut 49, una centrada de Riki des de la dreta l’aprofitava Joan Domingo des de l’interior de l’àrea en una rematada de cap per posar l’1-2.

A partir d’aquí, el Mollerussa mostrava la part més ofensiva, però les nombroses aturades d’Albert Alfonso, entre les quals la del penal agònic, evitaven que els tres punts s’escapessin. Escoltem la valoració del tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

La UE Valls acaba la dissetena jornada del grup 3 de 1a Catalana en cinquena posició, a sis punts del líder i a sis de les places de descens. El proper partit serà diumenge, al Vilar, davant el Solsona.

PUBLICITAT