Foto: Guillem Pasano

Dura derrota del Club Bàsquet Valls en el derbi davant el Club Bàsquet Tarragona per 73 a 51. Els d’Oriol Pozo venien marcat per les baixes de Marcus Vinicius i Boris Voykov, i tot i fer un igualat primer temps, van sucumbir a un CBT superior a partir del segon quart.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els vallencs responien al primer quart després d’una mala arrancada però que amb un parcial anirien dos punts per sota del conjunt blau. Ja en la represa, seguia l’igualtat fins arribar a l’aturada de deu minuts per un sotrac d’una enganxina de publicitat al Serrallo que va provocar una aturada llarga.

A partir d’allà ,el partit es va trencar i el CBT va agafar les regnes amb un gran joc interior i comandats per un gran Dani Tugores que va posar fins a 12 punts de diferència al descans.

El tercer i ultim quart els tarragonins ja van matar el partit i van emportar-se una victòria àmplia amb fins a vint-i-dos punts de diferència posant el 72 a 51 final. Oriol Pozo, tècnic del Club Bàsquet Valls explicava la derrota en la pista més complicada de la categoria.

El CB Valls que amb aquesta derrota, s’allunya de les opcions d’ascens a la LEB Plata amb 9 victòries i sis derrotes. El proper partit, el conjunt vallenc té un partit deciisu per les seves aspiracions futures, al Joana Ballart dissabte a les 18 de la tarda, davant l’Olivar.

PUBLICITAT