El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, ha renunciat per motius personals a l’acta de regidor del consistori vallenc, després de gairebé 3 anys de servei en l’actual mandat municipal.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha manifestat que respecta la decisió que ha pres Xavier Salat i ha agraït la voluntat de servei i l’esperit de treball que sempre ha demostrat a favor de la ciutat. La mateixa alcaldessa ha destacat el seu esforç i capacitat, especialment durant la pandèmia i el període més difícil de la primavera de 2020, per mantenir sempre actius els serveis públics de neteja viària i recollida d’escombraries just quan la ciutat més ho necessitava.

El relleu com a membre del grup municipal de Junts per Valls l’agafarà Bàrbara Flores com a nova regidora. En el moment que Flores prengui en el plenari possessió de l’acta de regidora serà nomenada responsable de la regidoria de Medi Natural, amb les competències delegades de gestió de les tasques relacionades amb la protecció del medi natural, animals i torrents. Per la seva part, el regidor Martí Barberà, responsable en aquest mandat d’Hisenda, Contractació i Salut, passa a assumir també la regidoria de Serveis Ambientals, amb les competències delegades de gestió de serveis de recollida d’escombraries, neteja viària i jardineria.

PUBLICITAT