Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 15 de febrer. Avui destaquem que el Carnaval de Valls es celebrarà amb un homenatge a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT

El Carnaval de Valls torna després d’un any aturat per la pandèmia de la COVID-19. Enguany, es centrarà en les ja passades celebracions de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

Un Carnaval que donarà el tret de sortida amb el Carnaval Infantil amb la presència de ses Majestats el Rei i Reina Carnestoltes organitzat pel divendres 25 de febrer a dos quarts de sis de la tarda pel Centre Cívic de Valls.

El plat fort serà dissabte 26 de febrer i que començarà a les set del vespre des de la Plaça del Blat per fer el seu recorregut habitual. Com no podia ser d’altra forma, les diverses entitats vallenques ja preparen totes les comparses. Entre elles, la Unió Anelles de la Flama i Moixó Foguer.

Parlem de les darreres dades covid i és que el risc de rebrot es dispara fins als 4.420 punts en les darreres dades COVID a Valls, 2000 punts més que fa una setmana.

Es tracta d’una tendència a l’alça dels darrers dies que no es registrava des del 26 de gener, on es va arribar al màxim pic de contagis de la sisena onada.

Aquesta tendència a l’alça en les dades epidemiològiques a Valls es registren des del passat 5 de febrer.

Uns indicadors que a Catalunya va a la baixa i que a Valls i a l’Alt Camp es troba clarament a l’alça. L’Rt és de 1,31 a Valls i a la comarca es registra amb 1,04. Entre la setmana del 4 al 10 de febrer, a Valls s’han diagnosticat fins a 478 casos mentre que a la comarca de l’Alt Camp se n’han sumat 732.

Així doncs, l’índex de PCR positives és d’un 19,78% en la darrera setmana i actualment hi ha 7 persones ingressades a la capital de l’Alt Camp a causa de la malaltia. La xifra de població amb la pauta completa de vacunació a la comarca és d’un 77,6%.

PUBLICITAT