Dos dies després de conèixer la seva dimissió, el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls i regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i  Medi Natural, Xavier Salat, ha concedit una entrevista al programa “21” de Ràdio Ciutat de Valls per explicar els motius de la seva renúncia i fer balanç de la seva tasca al govern municipal. Salat, tal i com s’expressava en un comunicat enviat dilluns pel consistori, referma que ha estat una decisió per motius personals.

PUBLICITAT

En la conversa, l’encara càrrec electe de l’Ajuntament també ha analitzat la situació de la política nacional al país. Salat ha dit que els partidismes de les forces polítiques estan afeblint el procés per culminar amb la independència.

La renúncia de Xavier Salat es farà efectiva en el ple ordinari del proper dilluns 28 de febrer. A partir d’aquella data, Bàrbara Flores, que ja va ser regidora entre 2011 i 2019, retornarà al saló de plens assumint la cartera de Medi Natural. L’actual regidor d’Hisenda, Finances i Contractacions, Martí Barberà, serà el responsable de Serveis Mediambientals.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Xavier Salat a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT