L’Assemblea Nacional Catalana de Valls i l’Alt Camp per la Independència organitza aquest divendres 18 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Principal, un acte commemoratiu del desè aniversari.

PUBLICITAT

El format per celebrar aquesta efemèride constarà d’un debat entre la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie i el director de Vilaweb, Vicent Partal. S’abordaran els temes sobre com fer la independència i un repàs a la trajectòria de l’entitat d’aquests deu anys.

D’altra banda, l’ANC Valls- Alt Camp reflexionava dimecres al vespre, a la plaça del Blat, sobre el nou rumb de la independència. Com cada dia 16, i en van un total de cinquanta-tres, socis i simpatitzants es concentraven per reclamar un nou full de ruta i una nova direcció de l’entitat, davant la proximitat dels nous objectius que es definiran entre març i abril de 2022.  La intervenció anava a càrrec de Candela Batet, que va llegir un text de Pep Peraire, membre del Secretariat Nacional de l’ANC.

PUBLICITAT