Després de l’agònica victòria (1-2) al camp del Mollerussa, la Unió Esportiva Valls rep aquest diumenge, a l’estadi del Vilar, el Solsona, desè classificat.

PUBLICITAT

Els vallencs volen aprofitar els dos triomfs consecutius per reenganxar-se a la part capdavantera de la classificació. Al davant, es toparan amb un rival, a qui van guanyar “in extremis a la primera volta, inquiet i que ha crescut en joc a partir del canvi d’entrenador. Escoltem el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

El conjunt blanc-i-vermell ocupa la cinquena posició de la taula classificatòria amb 24 punts, a sis del líder i a sis de les posicions de descens. Per aquest enfrontament, Cazorla no podrà comptar amb Òscar Torre i Giralte per sanció. Tampoc hi seran Gerard Batista i Xavi Fabra per lesió. A més, aquesta setmana s’ha confirmat la baixa de Sergi Gestí, el qual ha anunciat que deixa la pràctica del futbol.

El partit entre la UE Valls i el Solsona començarà, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT