Foto: Guillem Pasano

Darrers cartutxos els que li queden al CB Valls si vol encara ser un aspirant per l’ascens al grup C-1 de la Lliga EBA. Davant, té una oportunitat per redimir-se davant un rival directe, com és l’Olivar. Els de la capital de l’Alt Camp continuen amb el tourmalet de partits, però ara a casa: primer Olivar i després Castelldefels, en el partit ajornat el mes de gener per casos COVID.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els aragonesos ara mateix ocupen la tercera plaça amb 11 victòries i 4 derrotes i un triomf vallenc, només col·locaria a un partit les distàncies entre tots dos equips. Tot plegat, en un CB Valls encara mermat per la baixa de Vinicius i encara sense noves incorporacions per la marxa de Voykov. El tècnic del CB Valls, Oriol Pozo, destacava en la prèvia del partit, el gran perill de l’Olivar, el seu joc interior.

Els vallencs tornen aixi al Joana Ballart no donant encara per perdudes les seves opcions fins a final de temporada, tot i la derrota la setmana passada en el derbi davant el CBT. El partit, serà dissabte a les 18h de la tarda, i es podrà seguir en directe per CB Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT