Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest divendres 18 de febrer. Avui destaquem que el PSC porta al Parlament les necessitats de l’Escola Eladi Homs.

PUBLICITAT

La diputada vallenca i regidora a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, va defensar la setmana passada una resolució a la Comissió d’Educació del Parlament sobre l’escola Eladi Homs en la que insta al Govern de la Generalitat que consideri el caràcter singular de l’escola.

A més, la regidora va demanar que s’incrementi els SIEI i els serveis de logopeda i fisioterapeuta necessaris per atendre correcte i dignament als alumnes, que elabori un informe de les deficiències de les instal·lacions i consigni partida pressupostària per encarregar l’informe per dur a terme les obres necessàries.

La resolució va ser aprovada tot i els vots en contra dels diputats d’ERC i Junts per Catalunya a dos acords que la mateixa planteja. Des de fa temps, els socialistes tenen en l’agenda del dia vetllar per l’estat de les escoles vallenques i asseguren que faran tot el possible perquè els nens i les nenes estudiïn en les millors condicions.

També destaquem que L’Assemblea Nacional Catalana de Valls i l’Alt Camp per la Independència organitza aquest divendres 18 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Principal, un acte commemoratiu del desè aniversari.

El format per celebrar aquesta efemèride constarà d’un debat entre la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie i el director de Vilaweb, Vicent Partal. S’abordaran els temes sobre com fer la independència i un repàs a la trajectòria de l’entitat d’aquests deu anys.

D’altra banda, l’ANC Valls- Alt Camp reflexionava dimecres al vespre, a la plaça del Blat, sobre el nou rumb de la independència. Com cada dia 16, i en van un total de cinquanta-tres, socis i simpatitzants es concentraven per reclamar un nou full de ruta i una nova direcció de l’entitat, davant la proximitat dels nous objectius que es definiran entre març i abril de 2022. 

PUBLICITAT