Empat a gols a El Vilar entre la Unió Esportiva Valls i el Solsona. Els de Manel Cazorla van tenir la oportunitat de poder donar un cop sobre la taula amb la tercera victòria consecutiva, però un mal refús defensiu, va provocar el gol visitant.

Els vallencs s’avançaven al marcador amb un golàs de Riki des de fora l’àrea amb l’exterior del peu cap a l’escaire, impossible pel porter visitant. Un resultat positiu, però que l’alegria duraria ben poc, només dos minuts per una errada defensiva de la UE Valls que aprofitaria Vilasojana per posar l’1 a 1 final. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Un empat que sap a poc per les diverses ensopegades dels equips capdavanters a la taula i que ara domina un nou líder, la Rapitenca amb 32 punts. Amb aquest empat, la UE Valls es queda cinquè amb 25 punts, a set del liderat que permet l’ascens, i a sis de les places de descens.

El proper partit serà al camp del Viladecans dintre de dues setmanes, per l’aturada de la jornada amb motiu del Carnaval.