Victòria treballada del Club Bàsquet Valls contra l’Olivar (73-69), segon classificat i un dels candidats per pujar de categoria. En el partit disputat aquest dissabte al pavelló Joana Ballart, el conjunt blanc-i-vermell aconseguia un triomf ajustat, el qual servia per recuperar-se després de dues derrotes consecutives.

PUBLICITAT

El matx va ser d’anades i vingudes, amb canvis constants en el marcador. De fet, el partit no es va resoldre fins a les acaballes. En els últims deu segons del quart període, els tirs lliures d’Adrià Trouvé i Roger Riu posaven als vallencs al capdavant.

Finalment, l’última anotació de Jony Medina i el desencert final dels aragonesos permetien als locals adjudicar-se la victòria. Escoltem la valoració del tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Després d’aquesta jornada, el CB Valls ocupa la cinquena posició del grup C-1 de la Lliga EBA amb 10 victòries i 6 derrotes. El proper compromís serà dissabte, a casa, davant el Castelldefels, en el partit que es va ajornar el passat 22 de gener per casos de Covid-19.

PUBLICITAT