Aquest diumenge 27 de febrer, Valls i la comarca de l’Alt Camp tornaran a acollir la Trobada de Vehicles Clàssics de la Calçotada. Després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia de la Covid-19, l’Escuderia Costa Daurada i la regidoria de Comerç i Turisme tornen a  organitzar el ral·li d’exhibició de cotxes clàssics, el qual des de Valls, amb la voluntat de potenciar el turisme, recorrerà diferents carreteres comarcals.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha posat en valor la feina de l’Escuderia Costa Daurada, una de les més antigues del país, a l’hora de tirar endavant aquest esdeveniment.

Des de la mateixa escuderia, el seu president, Jaume Brunet, ha explicat que en aquests moments tenen aproximadament una vintena de vehicles inscrits.

La Trobada de Vehicles Clàssics de la Calçotada començarà, a partir de dos quarts de nou del matí, amb l’estacionament dels cotxes a la plaça del Pati. Seguidament, hi haurà les inscripcions i l’esmorzar al local de la Colla Joves Xiquets de Valls. A les deu del matí, hi haurà una ruta de 49 quilòmetres fins al Celler Cooperatiu de Vila-rodona. A dos quarts d’una migdia, sortirà la segona ruta de 12 quilòmetres fins a la plaça del Pati passant per la zona del centre històric. Els actes finalitzaran, a la una del migdia, amb un vermut.

PUBLICITAT