Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 22 de febrer. Avui destaquem que L’Espai de l’estudiant de Valls tornarà a ser presencial.

PUBLICITAT

Seran un total de 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística i negocis, entre d’altres. Així doncs, es donaran cita durant dos dies a la capital de l’Alt Camp. 

Seran els dies 10 i 11 de març i Valls tornarà a exercir també de capital de la formació acollint també la visita de prop de cinquanta instituts i escoles de les comarques. Un èxit total de convocatòria i més pensant en les dificultats i incerteses que hi han hagut fins assolir aquesta vint-i-dosena edició.

En els dos casos, però especialment en el dels visitants, és una xifra que diu molt del compromís de les educadores i dels educadors que acompanyen el jovent en aquest procés a l’hora de la tria d’estudis, en una de les primeres fires presencials que es fan en mig de la pandèmia.

També la incorporació de nous expositors és un símptoma de la potència d’aquest saló i, tot i que algun dels centres habituals enguany no hi podran ser, els que ho fan tenen ganes de retrobar a Valls els futurs estudiants però també els amics que s’han anat fent després de més de vint anys d’Espai de l’Estudiant.

En aquesta edició l’Espai de l’Estudiant es recupera la presencialitat i compta novament amb totes les universitats catalanes, les públiques però també les privades, i la pràctica totalitat dels instituts de formació professional més innovadors i dinàmics de la demarcació, el que suposa per als organitzadors, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, depenent de l’Institut d’Estudis Vallencs, un gran suport i estímul després d’un període ple d’incerteses.

Així doncs, a partir del dijous 10, a les nou del matí, totes aquestes opcions estaran presents a Valls durant dos dies definits per l’organització com a “intensos”. 

Com és tradicional, els matins del dijous i del divendres es reserven exclusivament a les visites dels centres educatius. La tarda del dijous 10 de març,  de dos quarts de quatre de la tarda a set del vespre, l’Espai de l’Estudiant s’obre també al públic en general, que el podrà trobar a la Sala Kursaal de Valls.

PUBLICITAT