Un total de 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut, serveis, etc. es donaran cita durant dos dies a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Els dies 10 i 11 de març tornarà a exercir també de capital de la formació acollint també la visita de prop de cinquanta instituts i escoles de les nostres comarques, un èxit total de convocatòria i més pensant en les dificultats i incerteses que hi han hagut fins assolir aquesta vint-i-dosena edició.

En els dos casos, però especialment en el dels visitants, una xifra que diu molt del compromís de les educadores i dels educadors que acompanyen el jovent en aquest procés tan fàcil i alhora tan complicat de la tria d’estudis, en una de les primeres fires presencials que es fan en mig de la pandèmia que tots voldríem ja superada definitivament.

També la incorporació de nous expositors és un símptoma de la potència d’aquest saló i, tot i que algun dels centres habituals enguany no hi podran ser, els que ho fan tenen ganes de retrobar a Valls els futurs estudiants però també els amics que s’han anat fent després de més de vint anys d’Espai de l’Estudiant.

En aquesta edició l’Espai de l’Estudiant es recupera la presencialitat i compta novament amb totes les universitats catalanes, les públiques però també les privades, i la pràctica totalitat dels instituts de formació professional més innovadors i dinàmics de la demarcació, el que suposa per als organitzadors, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, depenent de l’Institut d’Estudis Vallencs, un gran suport i estímul després d’un període ple d’incerteses.

Així doncs, a partir del dijous 10, a les nou del matí, totes aquestes opcions estaran presents a Valls durant dos dies definits per l’organització com a “intensos”. 

Com és tradicional, els matins del dijous i del divendres es reserven exclusivament a les visites dels centres educatius. 

La tarda del dijous 10 de març,  de dos quarts de quatre de la tarsa a set del vespre, l’Espai de l’Estudiant s’obre també al públic en general, que el podrà trobar a la Sala Kursaal de Valls.

L’Espai de l’Estudiant disposa de la web www.espaiestudiant.cat on es poden consultar tots els centres expositors d’aquesta fira que enguany assoleix ja 22 edicions.

El dijous, a les deu del matí, es farà una visita institucional per tots els estands de l’Espai de l’Estudiant.

PUBLICITAT