El Club Bàsquet Valls Lear va aconseguir una important victòria a la pista del Cornellà per 49 a 58 per seguir guanyant confiança a la classifacació de cara a la darrera fase que sera la de la permanència on es decidirà tota la temporada.

PUBLICITAT

Les vallenques aquest 2022 han comptat amb un millor balanç que l’inici de temporada aconseguint dues de les 3 victòries assolides durant tota la campanya a Copa Catalunya.

Les de Benet Ibáñez van assolir un gran tercer quart a la pista del Cornellà amb una anotació de fins a 21 punts i amb Mar López com a protagonista del darrer matx amb màxim encert del tir lliure, en llançaments de dos i fins i tot amb un triple.

Precisament, al Club Bàsquet Valls Lear li queden partits pendents ajornats pels casos de COVID-19, es va disputar el de l’Igualada i queda pendent el del derbi davant el Reus Ploms Salle. Un cop disputat el partit ajornat, s’entrarà en la darrera jornada, que serà a casa davant el Joventut Les Corts.

El proper compromís, serà precisament contra les reusenques al Joana Ballart, dijous a dos quarts de deu de la nit.

PUBLICITAT