Valls és l’escenari aquest dimecres i dijous d’una nova campanya de donació de sang i plasma. Amb l’eslògan, “Dona el millor de tu. Dona sang”, els dos dies des de les deu del matí a les dues del migdia i de les cinc de la tarda a les nou del vespre, la sala Arts de l’Hotel Class, al barri del Fornàs, esdevé el punt de donacions. Totes les persones interessades han de reservar amb cita prèvia.

PUBLICITAT

El Banc de Sang demana la màxima implicació per aquests dos dies perquè les reserves de sang es troben en un nivell baix actualment. Poden donar sang les persones entre 18 i 70 anys, més de 50 quilos i que tinguin bon estat de salut. En cas de patir la Covid-19, caldrà esperar-se 14 dies. Si s’ha estat en contacte amb alguna persona que ha patit la malaltia, però s’està vacunat amb la pauta completa la donació es podrà fer amb normalitat.

PUBLICITAT