La Unió Esportiva Valls compta amb una setmana lliure per l’aturada d’aquest cap de setmana a Primera Catalana amb motiu de la festivitat del Carnaval. Els vallencs recupereran forces abans de marxar al camp del Viladecans, tercers a la taula i sent una verdadera prova de nivell pels de la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Entre els dos equips els separa 5 punts, i una victòria dels vallencs, tornarien a situar-los a l’aparador a falta d’11 jornades per acabar la temporada. El tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla explica el balanç de les darreres jornades de l’equip abans de l’aturada.

Una Unió Esportiva Valls que va sumar 7 punts dels darrers 9 i que en el darrer partit, va acabar amb sensació agredolça per l’empat al Vilar davant el Solsona. Un conjunt vallenc que en les darreres setmanes va aparèixer la baixa de Sergi Gestí que deixava el futbol definitivament als seus 28 anys.

Un cap de setmana lliure per preparar una setmana neta abans d’un exàmen de nivell, que serà l’enfrontament amb un rival directe, com és el Viladecans.

PUBLICITAT