Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 23 de febrer. Avui destaquem que la reforma de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Valls es contempla per finals d’any.

PUBLICITAT

Així ho ha anunciat la tercera tinent d’alcalde i regidora de Transparència, OAC i Tecnologies de la Informació, Núria Gavarró, en una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls. Si no hi ha contratemps, Gavarró ha explicat que les obres, que començarien passat l’estiu, quedarien enllestides a finals de 2022.

En la conversa, la regidora d’ERC ha repassat els projectes més destacats de la seva àrea com són l’ampliació del servei GeoValls o els avenços que s’han fet des del consistori en el procés de digitalització. 

Sobre l’ampliació del geoportal, Gavarró, ha destacat que és un projecte que compleix amb els objectius que es van marcar en matèria de transparència en l’actual mandat.

En l’aspecte més personal i de futur, la mateixa regidora ha fet balanç de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1,  la renúncia del regidor de Junts, Xavier Salat; i les opcions que té ERC per guanyar l’alcaldia en les eleccions municipals de l’any vinent. Podeu escoltar l’entrevista a Núria Gavarró a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

D’alta banda, Valls també promou l’ús del català als establiments comercials de restauració. Ho han fet l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls i la Plataforma per la Llengua impulsen la campanya “Digues Bon dia” que té l’objectiu de promoure l’ús del català als establiments comercials i de restauració de la ciutat com a llengua inicial.

PUBLICITAT