Aquest Dijous Gras comencen els actes de Carnaval a Valls que organitza la Unió Anelles de la Flama. Després d’un any sense celebrar-se per culpa de la pandèmia de la  Covid-19, la festa torna amb molta força. A més, els actes serviran per d’homenatges a les passades Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT

A dos quarts de set de la tarda, des de la plaça del Blat, hi haurà la sortida de bèsties del seguici de Carnaval per anunciar la baixada de la Llum. Hi participaran la Mulassa, el Bou, l’Àliga i els Gegants de Carnaval. Un cop la comitiva arribi a la plaça de l’Oli , hi haurà les balladetes de lluïment, l’Arrivo del  Rei i la Reina Carnestoltes i el corprenedor Trasllat de la Llum des del cel a la ciutat.

En acabar, hi haurà la degustació popular de botifarra d’ou, el típic caramel vermell i la Manxada. L’organització també ha anunciat que es poden adquirir els ciris, les cintes i les botelles.

Al llarg d’aquesta jornada, les pastisseries i confiteries també posaran a la venda el caramel vermell, un dolç exclusiu de la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT