Foto: Guillem Pasano

El CB Valls disputa un duel més que important el d’aquest dissabte davant el Castelldefels. Fa unes jornades, es donava al conjunt vallenc fora de la lluita, però la derrota del propi conjunt barceloní amb el Barberà, podria avançar als d’Oriol Pozo a la taula i col·locar-se de ple en la lluita per la tercera plaça.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els vallencs arriben amb la moral alta després de la victòria a casa davant l’Olivar i aquest darrer rival, serà l’últim del tourmalet de partits per posar-se al dia al Joana Ballart.

Els del Baix Llobregat però, voldran donar un cop sobre la taula i deixar fora de l’eqüació l’equip de la capital de l’Alt Camp amb els sempre perillosos germans Mañé com a principal perill. Escoltem al tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

El partit, es disputarà aquest dissabte a les 18:10h de la tarda i es podrà seguir en directe per CB Valls TV i per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT