Continuen els actes de Carnaval a Valls. Aquest dissabte 26 de febrer, a les set de la tarda, des de la plaça del Blat, la comparsa de la Unió Anelles de la Flama hi participarà homenatjant les passades Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. 

PUBLICITAT

A la desfilada, hi prendrà part un seguici encapçalat pel Moixó Foguer i seguiran els gegants de Carnaval, els fidelíssims devots amb ciris, tot un univers de personatges ben candelers que només es deixen veure a la ciutat un cop cada 10 anys i la carrossa amb la Mare de Déu, guarnida graciosament i precedida per l’Àliga Plomada. Tancaran la professó les autoritats religioses, civils i militars, la bandera cerimoniosa i una extraordinària formació musical. El mateix dia, també des de la plaça del Blat, hi haurà l’Anada a desfici, amb la participació dels mateixos elements.

A la nit, a dos quarts de deu, al local de la UAF, hi haurà un sopar i ball satíric.

D’altra banda, aquest divendres, a partir de les sis de la tarda, es farà la Rua Infantil, organitzada pel Centre Cívic, amb un recorregut des de la plaça del Torrent del Titit fins a la plaça del Blat, amb la participació del Rei  i la Reina del Carnestoltes.

PUBLICITAT