El Club Bàsquet Valls Lear no pot mantenir les bones sensacions en els dos partits consecutius a casa. Primer, derrota contundent davant el Roser 47 – 76 i després contra el Reus Ploms Salle per 49 a 65.

PUBLICITAT

Les vallenques van sucumbir amb claredat el primer partit, però volien apropar-se amb opcions al Reus Ploms Salle per tenir una millor posició abans d’encetar la fase decisiva de la temporada.

Unes derrotes que si el Cornellà no aconsegueix cap triomf, col·locarà a les vallenques en la setena posició i enfrontant-se amb equips de la part alta per la permanència. El tècnic del CB Valls Lear, Benet Ibáñez, explicava la derrota en el darrer partit en el derbi.

Un CB Valls Lear que només li queda pendent un partit, el que tancarà aquest cap de setmana davant el Joventut Les Corts abans de començar la fase final de permanència. El darrer partit de la temporada, es tancarà al Joana Ballart, dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT