Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 28 de febrer. Avui destaquem que les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Canela 2021+1 prenen protagonisme durant el carnaval de Valls.

PUBLICITAT

Després d’un any d’absència per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest dissabte Valls tornava a organitzar una rua de Carnaval, sense suport institucional, però amb la participació de nombroses entitats. La comparsa de la Mare de Déu de la Candela servia com a sàtira de la passada de edició de les Festes Decennals 2021+1.

La desfilada, que començava a les set de la tarda, des de la plaça del Blat, estava encapçalada pel personatge del Moixó Foguer i amb la participació dels Gegants, la Mulassa, el Bou i l’Àliga Plomada.

També hi eren el Rei i la Reina Carnestoltes, a més de diverses carrosses i comparses amb temàtiques molt diverses, com per exemple, de futbol americà, els SanFermines de Pamplona o els Mossos d’Esquadra.

Al migdia, el seguici festiu carnavalesc també sortia al carrer per participar en l’Anada al Desfici, una versió diferent de l’Anada a Ofici. Les festes de Carnaval a Valls acabaran aquest dimecres, a les set de la tarda, a la plaça del Blat, amb la cremada del rei Carnestoltes i la baixada de la Geganta Quaresma, que realitzarà 49 voltes sobre si mateixa tot donant inici al període de penitència.

Canviem de qüestió, i és que es constitueix el comitè executiu de l’Escola de Logística Cambra de Valls.

La iniciativa que, a més,  compta amb el suport de la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili ha materialitzat aquest dilluns la signatura d’un conveni que permetrà posar a l’abast de les empreses del territori.

Eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar a augmentar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus professionals. El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, s’ha mostrat satisfet de la creació del comitè executiu.

Pel que fa el gerent de la Cambra de Valls, Carles Solé, ha donat alguns detalls del programa d’actes de l’Escola de Logística.

PUBLICITAT